C/ Acadèmia 44 Altell 25002 Lleida
Horari de 10 a 13 i de 17 a 20
973-27-54-15 (Seu)
606-75-98-79 (President)
president@patronatdelcorpuslleida.com

8 de juliol del 2009

Viatge a Maó

El Patronat del corpus de Lleida, realitzant diferents intercanvis culturals amb altres comunitats i països va realitzar durant una setmana prop de 6 desfilades geganteres a la ciutat de Maó.





El Patronat del Corpus de Lleida, pròximament participara a les Festes de la Mare de Deu de Gràcia a la ciutat de Maó (Menorca). Amb els sus gegants l'Arnau del Sant Drap i l'elisenda de Montcada, les festes seran des del dia 6 fins al dia 11 de Septembre


Aquestes son les sortides programades per a les cercaviles on participara el Patronat del Corpus de Lleida.


Dia 6 de setembre, dilluns


Arribada al Port de Maó
Exposisió dels Gegants del Patronat del Corpus de Lleida a l'Ajuntament de Maó.
Recepció del la colla al ajuntament de Maó per part de les autoritats Menorquines

18.45 h....Sortida dels gegants en cercavila, des de la plaça de la Constitució
19.15 h....Ballada de gegants a la plaça de la Constitució,amb les colles de grallers i geganters convidats
19.45 h....Pregó infantil



Dia 7 de setembre, dimarts

16.15 h....Inici de la mascletada i sortida de la cercavila formada per la Banda de Cornetes i Tambors de Dalt Sant Joan, els gegants de Maó, amb la Colla de Grallers i Geganters de Maó, i els gegants i geganters convidats del Grup Cultural Garrigues de Lleida i del Patronat del Corpus de Lleida.                                                                                             

Dia 8 de setembre, dimecres

9.00 h....Sortida de la cercavila formada pels gegants de Maó i els
gegants convidats del Grup Cultural Garrigues, de Lleida, i del
Patronat del Corpus, de Lleida.










¡¡Clicka d'amunt de la imatge, per a seguir l'enllaç!!



Els Gegants del Patronat del Corpus de Lleida, han sigut convidats,per la Colla de Gegants i Geganter de Maó (Menorca ). A participar a les festes de la Mare de Deu de Gràcia, els pròxims dies 6,7,8,9,10 de Septembre





Les entitats lleidatanes, grup cultural garrigues i patronat del corpus de lleida, participaràn amb les seves parelles de gegants i el lleó de lleida, a les festes de gràcia durant tota la setmana a la ciutat de maó (menorca).

Els gegants –blanca, anastasi- i el lleó de lleida del grup cultural garrigues i la parella –l’arnau i l’eilisenda del sant drap- del patronat del corpus de lleida viatjaran aquest cap de setmana cap a menorca, on durant tota la setmana participaran el altres tantes cercaviles, amb motiu de les festes de gràcies de la ciutat de Maó.

Els gegants lleidatans i el lleó de lleida, participaran conjuntament amb els tradicional actes del cavalls de la capital menorquina, durant tot la setmana, on uns 25 representants de les dos entitats lleidatanes, es desplaçaran aquest diumenge cap a L’illa menorquina.

Comunicat conjunt de premsa
Patronat del corpus de Lleida
Grup cultural garrigues, Lleida.


Avui, día 5 els Gegants del  Patronat del Corpus de Lleida, han sortit des de Lleida, direcció a Barcelona per a arribar a Maó.






El Patronat del Corpus de Lleida, ja ha arribat a la ciutat de Maó (Menorca).
I en aquesta matí, muntarán els seus Gegants, per a exposar-los a l'Ajuntament de Maó i a la tarda, fer la cercavila per els voltants de la ciutat.









Els gegants del Grup cultural Garrigues , el Lleó de Lleida, i els gegants del Patronat del corpus de Lleida,estan sent aquests dies els protagosnistes de les festes de GRACIA 2010 de la ciutat menorquina de Maó, Lleida amb els seus gegants i el Lleó, varen protagonitzar un total de quatre cercaviles per la ciutat durant aquesta setmana, davant de milers de persones i precedint les tradicionals "COLCADES"o "JALEOS" dels cavalls que també desfilaben per les principals vies del centre històric de la capital Menorquina.

La Blanca, l'Anastasi, l'Arnau i l'Elisenda del sant Drap, juntament amb el Lleó de Lleida, estaran exposats a l'ajuntament de Mao durant tota la setmana per a poder ser visitats per tot el públic.

Les entitats lleidatanes acaben avui els actes amb diferents activitats conjuntes amb els gegants de Maó





Aquí teniu un recull de els millors videos, que hem fet durant la nostra estància a Maó, amb imatges de els nostres gegants, balls, músiques etc...