C/ Acadèmia 44 Altell 25002 Lleida
Horari de 10 a 13 i de 17 a 20
973-27-54-15 (Seu)
606-75-98-79 (President)
president@patronatdelcorpuslleida.com

13 d’agost del 2010

TV3 la televisió de Catalunya, també ha publicat, més missatjes, més imatges relacionades amb el Patronat del Corpus de Lleida i més concretament sobre el nostre viatge a Cracòvia (Polònia) amb els nostres Cavallets.)




La ciutat polonesa de Cracòvia admira els Cavallets del Patronat del Corpus de Lleida
Clika a la foto per a seguir l'enllaç de TV3




Cracòvia (ACN).- La ciutat polonesa de Cracòvia ha quedat admirada aquest diumenge amb l'exhibició dels Cavallets del Patronat del Corpus de Lleida, dintre els actes de l'Aplec Internacional de la Sardana i Mostra de Grups Folklòrics. Els cavallets han iniciat els balls d'aquest matí a la plaça medieval de Rynek Glowny, juntament amb altres figures folklòriques locals, i finalitzaran la seva actuació aquest vespre amb un muntatge tradicional en el qual també hi intervindran activament una barreja de bestiari de foc i cultura popular catalana. Per suportar millor la calor i fer més agradable l'espera, entre els assistents a les places i carrers de Cracòvia s'han repartit aquests dies prop de 3.000 ventalls de corpus.





Una vintena de grups representen una variada mostra de la cultura popular catalana als carrers de Cracòvia

Clika damunt de l'imatge per a seguir l'enllç de TV3




Cracòvia ha estat aquest cap de setmana més a prop de la cultura catalana, en tancar la 23a edició de l'Aplec Internacional de la Sardana i Mostra de Grups Folklòrics. En total ha acollit en tres dies 22 grups folklòrics que han mostrat la cultura popular catalana als polonesos. En les actuacions conjuntes, s'han pogut comparar trets similars entre el folklore català i el polonès, com ara amb la utilització de la figura del drac.